پیشگیری از سرطان-قسمت دوم
بیماری سرطان و پیشگیری از آن &ndash قسمت دوم
در این قسمت به عواملی که احتمال ابتلا به بیماری سرطان را افزایش می دهد و عوامل و رفتارهایی که احتمال سرطان را کاهش می دهد اشاره می کنیم. بطور کلی شیوه زندگی یا Life Style در پیشگیری از ابتلا به بسیاری ازبیماری ها مانند سرطان موثر است. در زیر بصورت خلاصه به برخی از این موارد اشاره می کنیم که در ویدئو پیشگیری از سرطان بطور کامل در مورد هر یک از این عوامل توضیح داده شده است.
مصرف ویتامینD
&ndash روزانه مصرف 1000 واحد ویتامین D در پیشگیری ازبیماری سرطان ضروری است.
نقش چربی ها در سرطان
&ndash غذاهای چرب آماده و فست فودها دارای چربی های اشباع هستند که سرطان زا می باشند بنابر این بهتر است که بیشتر از غذاهای خانگی تهیه شده با روغن زیتون هسته انگور کنجد برای طبخ و روغن کانولا برای سرخ کردن استفاده نمود و یا بعبارتی لایف استایل خود را تغییر دهید و غذای خانگی را جایگزین غذاهای آماده وفست فود کنید.نحوه طبخ غذا و تاثیر آن در ابتلا به سرطان &ndash بخار پز کردن بهترین روش پخت غذا می باشد بعد از بخار پز کردن پختن و سپس سرخ کردن و در آخر کباب کردن را باید به کار برد که متاسفانه بدترین روش یعنی کباب کردن طرفداران زیادی دارد.
همچنین هرگز از غذاهای سوخته و نمک سود شده و دودی استفاده نکنید.
تاثیر فیبر و سبوس در سرطان
&ndash استفاده از مواد فیبر دار و نان سبوس دار در جلوگیری از سرطان معده روده و کولون نقش بسزایی دارد.نانهای مانده و کپک زده را دور بریزید &ndash آنافلاکسی سمی است که بر روی کپک نان تولید می شود که با تغذیه دامها از این نانها در واقع ناقل بیماری می شوندو ما با مصرف گوشت دام ها و یا سبزیجات و میوه هایی که با کود این دامها رشد می کنند سم را به بدن خود منتقل کرده و ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهیم .بنابراین شیوه زندگی یا لایف استایل خود را در مورد جداسازی نان از زباله تغییر دهید و نانها را دور بریزید.